opc_loader

Wensenlijst

10 % korting op de bouw en blokkensets van Grimms met code: BouwsetsGrimms2022

Retourneren & garantie


Wil je jouw bestelling terugsturen? Daar doen we niet moeilijk over. 
Om dit goed te regelen, neem contact op via gini@speeltak.nl of via 06 13310875  (, bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 21.00 uur).

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het weleens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Herroepen van je bestelling
Heb je achteraf bedenkingen? Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je kunt dit doorgeven via de telefoon of e-mail. Het uitgangspunt van deze bedenktijd is dat je in deze periode het speelgoed hanteert en inspecteert zoals je dat in een winkel zou doen om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen. Je kunt als je wilt voor het doorgeven van je herroeping gebruikmaken van het modelformulier herroeping.

Download: Modelformulier herroeping

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Alleen de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, stuur dan het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retour. 

Je betaalt alleen de verzendkosten voor het terugsturen. Zie voor de kosten het handige tarievenoverzicht van PostNL. Je ontvangt het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele oorspronkelijke verzendkosten) binnen 3 werkdagen nadat we je bestelling hebben terugontvangen op je rekening retour. Ook de terugbetaling is kostenloos. Als het speelgoed beschadigd is, dan kan de schade in rekening gebracht worden. We vragen je tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het speelgoed en de verpakking. Wil je meer weten over je herroepingsrecht? Meer informatie lees je in artikel 6 t/m 8 van de algemene voorwaarden.